Skadebesiktning

En skadebesiktning består i att dokumentera själva skadan, som vanligtvis tar cirka 20 minuter. Den utförs av vår skadetekniker som tillsammans med dig går igenom skadorna på fordonet samt eventuella övriga önskemål i samband med skadereparation, exempelvis service eller rekonditionering. 

Skadebesiktningen är alltid gratis och du förbinder dig inte på något sätt. Du kan alltid besöka oss utan tidsbokning under våra öppettider, alternativt boka en tid i förväg eller göra en digital skadebesiktning online.

Har du behov av tidigare eller senare skadebesiktning? Ring oss så ordnar vi det.

Digital skadebesiktning
Vi kan ofta uppskatta reparationsbehov och kostnader för skador på ditt fordon med hjälp av dina fotografier. När vi sedan färdigställt kalkylen och fått ett godkännande från ditt försäkringsbolag återkopplar vi till dig med ett förslag på en tid för utförande av reparation. Observera att om skadornas omfattning skulle vara svåra att bedöma enbart på bild kontaktar vi dig för att boka tid för en okulär besiktning.

VI HANTERAR

Alla typer av skador

Oavsett om det handlar om mopedbil, husbil/husvagn, transportfordon eller släpvagn — vi har både utbildning och kompetens att reparera alla skadeärenden.

Bärgning

Vi hämtar mopedbilar och andra fordon efter överenskommelse.

Bärgning är gratis inom 3 mil t/r.
Vid längre sträckor debiterar vi 500 kr i startavgift och därefter 98 kr/mil

Vi samarbetar även med:
Viking – Ring oss på telefon 020-100 100 eller beställ vägassistans på vår webbplats
Assitancekåren – Larmnummer Sverige dygnet runt: 020-912 912

Hyrbil

Du kan boka hyrbil dygnet runt, året runt.

Sixt är ett av de ledande globala hyrbilsföretagen och erbjuder förstklassig service även online, där du kan boka en personbil, SUV, minibuss, sportbil, lastbil eller vilket fordon du nu önskar.

Hertz är Sveriges största hyrbilsföretag med 220 kontor på 125 orter. Hos Hertz kan du bland annat hyra personbilar, skåpbilar, minibussar och släpvagnar.

Boka hyrbil på  Sixt eller  Hertz.

Snabbt, smidigt och enkelt.

följ oss Gärna på sociala medier